יום רביעי, 21 בנובמבר 2012

ביקורת מסעדה: סביח עובד - גבעתיים

אתם מכירים את האנשים שטוענים שאם היו קצת ענווים/צנועים - הם היו מושלמים?
אז פה זה המקום להשתמש בפתגם הזה...
ולעניין.:
כמה שורר פואר וקולס מזנון עובד ומנת הסביח המשעשעת הזו שיש בה בעצם מרכיבים מאוד בסיסיים:
  • פיתה טרייה
  • חצילים מטוגנים
  • ביצה קשה
  • סלט ירקות
  • חומוס
  • טחינה
  • בצל קצוץ
  • פטרוזיליה
  • חמוצים
  • וחריף -עמבה
http://www.nrg.co.il/images/archive/300x225/1/469/235.jpg
העניין הוא החיבור בים המרכיבים.
ובעובד מדובר בסוג של שלמות.
אני חושב שהסוד של המנה הזו היא טיגון החצילים, שנותן לכל המנה טעם מיוחד במינו.
אני חייב לציין שאכלתי בעבר עוד מנות סביח - אבל אצל עובד יש משהו מיוחד.
אין לי הסבר אבל מדובר באמת במנה הטובה ביקום (העירקי)...

הדבר היחידי שמפריע לו אצלו זה המלמול הבלתי פוסק והמעצבן על הטיפול בפיתה:
לחצל? (להכניס חצילים)
לטחן? (לשים טחינה)
לסלט? (לשים סלט)
לחמצץ (לשים חמוצים)
ואת השאר תעשו בעצמכם...
אם היה אפשר להוריד קצת את המינון של השטויות הללו שמקומם כאטרקציה תיירותית- לא מבוטלת כלל ועיקר- אבל לאחר כמה עשרות של מנות- זה קצת יצא מכל החורים...
ולכן כל מה שיש לי להמליץ לעובד כשי להפוך את המנה שלו למושלמת באמת- זה קצת צניעות, ופחות זיוני שכל- זה פשוט פוגם במשהו במנה...
צריך לזכור שאין אצלם שום דבר אחר חוץ ממנת סביח...

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה