יום שבת, 8 בספטמבר 2012

ביקורת מסעדה: אלפרדוס - מאג'ד אלכרום

שישי בצהרים.
הגענו לבקר חברה שגרה באיזור כרמיאל.
בדרך היא הציעה ללכת לאכול במקום שהסלטים שם יותר טריים מטריים.
שאלתי אם יש להם גם משהו אחר לאכול חוץ מסלטים ונענתי בכמובן גדול.
שם המסעדה מעיד רק על הריהוט בה - שנראה כאילו נצא ממגזין לעיצוב שולחנות אוכל דרום אמריקאי.
ההרגשה שלנו היתה שבעלי המסעדה ביקרו בדרום אמריקה ולקחו משם את השם ותו לא.
המסעדה עצמה היא מסעדה מזרחית לכל דבר וניתן לקבל שם כל מה שניתן למצוא במסעדות מהסוג הזה.

המסעדה נמצאת בכניסה המערבית למגד'ל אל כלום.
(על כביש עכו כרמיאל  (85)- ממש כמה קילומטרים לפני כרמיאל).

במסעדה היתה ריקה למעט זוג אחד שישב רחוק מאיתנו.

הזמנו 3 סטים של מנות סלטים לפתיחה, מנת קבב וגריל מעורב למנות עיקריות.
התמחור סביר לגמרי (מנות פתיחה עולות עם מנה עקרית במחיר 15 שקלים לסועד. ללא מנה עיקרית 30 שקלים.)
החברה שלנו שמכירה את המקום הזמינה  טוסטים שהתגלו כפיתוח פרוסות ועליהן מטבל של שמן זית, שום ופטרוזילייה שהשתלבו מצויין עם הסלטים שהוגשו לשולחן.
סלט כרוב לבן - טרי מאוד.
סלט חצילונים כבושים עם פלפלים ירוקים חריפים ואריסה - שהיה חריף ומצויין.
סלט חומוס - שהיה חומוס נטו וגילה לנו סוד: החומוס קצת מתקתק...
סלט טחינה "עבה" ומצויינת.
סלט פטוש - סלט ערבי קצוץ דק + גבינה בסגנון צפתי רק צמיגית יותר + קרוטונים מטוגנים.
סלט עלים שכלל עגבניות, שני סוגים של בצל, עלי גרגיר טריים מאוד- שהיה מעולה.
סלט טורקי מצויין - אני ממש לא אוהב את התעשייתיים וזה היה בבירור עבודת יד מעולה.

לארוחה התלווה קנקן מיץ לימונדה.

לעיקריות קיבלנו מנת קבב שהיתגלתה כ4 קציצות מצויינות, (45 שקלים) ומנת גריל מעורב (70 שקלים) שהיתה מורכבת מ2 קציצות, 2 שיפודי נתחי בשר אדום, ושיפוד פרגית.
כולם מצויינים.
התלווה למנה גם צלוחית ציפס סבירה ותו לא.

לקינוח הזמנו 2 כוסות תה עם נענע וכוס אספרסו (שאיכשהוא היה הדבר השלילי היחיד שיכולנו להגיד על הארוחה- הקפה היה שרוף חרוך משהו...)

סיכום
חנייה- חופשית מול המסעדה.
שירותים- נקיים ומסודרים.
שירות - קשוב, ידידותי וזורם (את הטוסטים ביקשנו וקיבלנו אותם בנוסף לפיתות הסטנדרטיות).

סה"כ:
ארוחה מצויינת במחיר סביר לחלוטין 180 שקלים ל3 אנשים (לא רעבים במיוחד אבל מאוד מרוצים מהתמורה...)

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה