יום שני, 14 בפברואר 2011

פלאפל גולני - עפולה

קודם כל מדובר במוסד- לא פחות ולא יותר.
מוסד שהוא גם סוג של היסטוריה עבורי.
כחייל צעיר בגולני- מדובר בנקודה שהיא חובה לביקור כמעט בכל יום ראשון.

והביקור שלי שם עכשיו היה סוג של תזכורת.

ברמת העקרון מדובר במוסד שנשאר קבוע מבחינת האיכות שלו.
לא מדובר באוכל איכותי, מזין, או בריאותי.
אבל כן מדובר באוכל ש"סותם" את הבטן לזמן מה. וגם זה משהו.

היינו שניים והזמנו שתי מנות.

המנה כוללת פיתה גדולה יחסית, סלט שמורכב ברובו מכרוב קצת עגבניות ועוד פחות מלפפונים, מקלות ציפס "עייף" משהו, וכדורי פלאפל - שבמקרה שלנו לא היו מאוד חמים וחבל שכך.
הסלטים (החופשיים יש לציין) היו מאיכות נמוכה:
חצילים מטוגנים בשמן - שעקבות השמן נראו בצורה בולטת.
חצילונים כבושים - תעשייתים.
מלפפונים חמוצים - כנ"ל.
וטחינה (שהיתה האור היחידי בקצה הפיתה).

נקיון סביר - יחסית לכמות האנשים שהיו במקום.

סיכום:
יחסית למוסד- מפתיע שהם מצליחים להמשיך לעבוד כל כך חזק- אבל אם יש לבעלים סוס מנצח - למה להם להחליף אותו?



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה